ooa-logo1-2 noloc-2

Leiderschapskunst is de kunst van authentiek en zelfbewust handelen

Wij bij Stokkink geloven dat elke mens in zijn of haar leven op weg is naar zelfrealisatie en dat werk daarbij een belangrijke rol speelt.

Wij beschouwen het als onze missie om mensen te helpen de leiding te nemen over hun eigen leven en hen te inspireren om onder alle omstandigheden zichzelf te zijn en hun potentieel maximaal te benutten. Wij faciliteren organisaties om in hun bedrijf of instelling een zodanige sfeer te creëren en een ‘Place to Be’, dat medewerkers zich thuis voelen en uitgenodigd en uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Wij doen dat door middel van op maat gesneden cultuur- en leiderschapsprogramma’s, teaminterventies op het gebied van samenwerking en communicatie, individuele leiderschaps- en loopbaancoaching, intervisie en assessments. Bij al onze activiteiten gaan we ervan uit dat de buitenwereld een projectie is van onze binnenwereld (‘zo Binnen, zo Buiten’) en richten wij ons op het (weer) herinneren van, het verbinding maken met en vervolgens ont-wikkelen van de essentie van mens en/of organisatie.

1shutterstock 249875470-2

Wij leren onze klanten graag écht kennen...

En omdat dat het beste lukt in een vrijblijvend gesprek nodigen we u graag uit voor een lekker kopje koffie in De Bilt.

Neem nu contact op