Retraite New Career

Het is eerst leren loslaten om te zien wat er al is. Ben je nieuwsgierig om wat er al is, te ontdekken? Zo creëer je jouw eigen kansen en kijkt je nieuwe werkgever uit naar jouw komst. New Career en onze retraite als alternatief voor outplacement zijn programma's gericht op het verwerven van een nieuwe werkkring. Voor veel mensen is het alweer enige tijd geleden dat ze gesolliciteerd hebben en is het nog langer geleden dat men de tijd heeft genomen om stil te staan bij wat men een werkgever te bieden heeft en wat de eigen wensen en mogelijkheden zijn met betrekking tot een nieuwe loopbaan.

Juist in tijden van financiële crisis wanneer bedrijven van hun medewerkers menen afscheid te moeten nemen begeleiden wij hen in onze retraite als alternatief voor outplacement en sollicitatietrainingen.

Een ervaring met een outplacement kandidate

Ik ben met Stokkink in aanraking gekomen vanwege een reorganisatie bij mijn vorige werkgever. Bij Stokkink mocht ik een outplacementtraject volgen. Enigszins sceptisch startte ik met het traject.
Ik werd begeleid door Erwin van de Moosdijk en wat bleek, ik had direct een klik met Erwin en voelde me meteen op mijn gemak. Mijn twijfels en vooroordelen over een outplacementtraject verdwenen na de eerste sessie als sneeuw voor de zon. Ik heb ook met Jan Stokkink kennis mogen maken, wat een bijzondere man vol passie, energie en humor.
Mijn ervaring is dat je bij Stokkink dus direct op je gemak bent, de sfeer open, informeel en zeer laagdrempelig is. De sessies heb ik als zeer positief ervaren, door de sessies en de werkmap word je met jezelf geconfronteerd met als resultaat een verrijking van je zelfkennis, waardoor je vol zelfvertrouwen het sollicitatieproces instapt... met het gewenste resultaat, want ik heb weer een baan! Ik ben Stokkink, met Erwin in het bijzonder, zeer dankbaar voor hun bewezen diensten. Ik beveel Stokkink dan ook bij iedereen aan!

quote