Nieuws

"Frencken the place to be"

Op 11 april is de handtekening gezet voor een prachtig nieuw LeiderschapsKunst programma "Frencken the Place to Be"

Erwin en Jan ervaren dat we onze missie mogen uitdragen en zijn dankbaar dat Frencken Europe ons de kans geeft om dienstbaar te zijn aan hun Leiderschapsontwikkeling.

Deze prachtige leiderschapsKunst programma's tailor made zijn als ...

stokkinkg-nieuws-1

LeiderschapsKunst voor Leidinggevenden start weer in april 2016

Een prachtig LeiderschapsKunst programma Tailormade met als thema POLS, (Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap, Strategische dilemma's) gaan we ook dit jaar weer verzorgen. Je kunt je nog aanmelden!

RUD Drenthe

Nieuwsbrief RUD Drenthe i o nr 12 cultuur )

Nieuwsbrief RUD Drenthe i o  nr 12 cultuur 23 oktober 2013 001

2013 09 24 11 16 27

September 2013 een mooi cultuuronderzoek van de RUD Drenthe (Regionale uitvoeringsdienst Drenthe) afgesloten en een nieuw begin dat zich gaat ontvouwen

September 2013 Onze nieuwe website en nieuw logo een feit!

September 2013 Leiderschap in de 21e eeuw

De huidige crisis is in onze ogen een spiegel (projectie) van ons bewustzijn en biedt daarmee de kans om leiderschap betekenis in ons zelf te laten krijgen en mensen en organisaties thuis te laten komen bij hun essentie. Een paradigma-shift naar LeiderschapsKunst in de 21e eeuw Een prachtig programma dat we samen met een ander bureau (Phaos) gaan neerzetten.

PDF-ICON Leiderschapskunst in de 21 eeuw.pdf

Juni 2013 Een prachtige opdracht bij de Regionale uitvoeringsdienst Drenthe (RUD Drenthe). Samen met hen in co-creatie gaan we de nieuw te ontwikkelen cultuur waarin Het Nieuwe Werken is geïntegreerd, in beeld brengen. Door een cultuurscan, interviews, workshops eo.a. de 'Blauwdruk' onstaat inzicht hoe de cultuur te omarmen en te laten beklijven.

Ons boekje Liefde (in) Bedrijven is ook bij ons te bestellen. €15,- (excl btw en verzendkosten). Een inspiratie voor leidinggevenden (Managementteam) om op een duurzame manier het beste uit hun medewerkers en organisatie te halen.

Liefde in Bedrijven

Juni 2013 Een interview met Jan Stokkink voor de Hogeschool Rotterdam, Transfergroep (Economie & Management) met als titel: "Ik wil de Liefde in Bedrijven Brengen".

PDF-ICON Interview J. Stokkink 2013.pdf

Cultuuronderzoek bij GGZE, De Woenselse Poort in 2012

Na een reorganisatie hebben we besloten om een onderzoek te doen alvorens ontwikkeltrajecten in te zetten. Een onderzoek naar cultuuraspecten die ons belemmeren om onze vernieuwde organisatie goed te laten werken. Ook waren we benieuwd naar wat medewerkers zelf zien als gewenste cultuur.

Bureau Stokkink heeft het onderzoek gedaan met digitale vragenlijsten voor alle medewerkers en met een aantal interviews.

Waar de digitale vragenlijsten ons een goed beeld gaven van hoe de huidige cultuur werd beleefd en hoe medewerkers de gewenste cultuur zagen, gaven de interviews hele praktische, concrete voorbeelden waarin heel duidelijk werd hoe het in de praktijk echt gaat. Het gaf handen en voeten aan de beelden.

De resultaten van het onderzoek werden glashelder gepresenteerd in een zeer uitgebreide rapportage. We konden onze medewerkers het beeld heel goed laten zien en er was alom herkenning.

We zijn inmiddels begonnen aan ons ontwikkeltraject met als vertrekpunt het beeld van onze gewenste cultuur. Met bureau Stokkink een prima partner gevonden voor dit traject.

Alice van Klaveren
Manager Woenselse Poort

quote