Medewerkersonderzoek

Medewerkersonderzoek

Een periodiek medewerkersonderzoek is voor veel organisaties waardevol. De medewerkers bepalen voor een groot deel het imago van de hele organisatie. Tevreden medewerkers zullen zich positief uitspreken over de organisatie en zich meer inzetten. De vraag is: wat vinden jouw medewerkers nu echt belangrijk.

Wat doen we?
In samenwerking met Management Instituut Nederland peilen via het gepatenteerde onderzoekplatform NarrowCoach de opvatting van de medewerkers op verschillende onderwerpen. Van werksfeer tot doorgroeimogelijkheden en van bedrijfscultuur tot de koffie in de automaat: je weet precies hoe men erover denkt. Je krijgt als werkgever helder inzicht in de wensen en behoeften van je medewerkers en kunt daar adequaaat op inspelen.

Resultaat
Het medewerkeronderzoek geeft inzichten in de mening en behoeften van de medewerkers. Je kunt onderstaande van het onderzoek verwachten:

  • Een onderzoek op maat: elke organisatie is namelijk anders
  • Een hoge respons van de medewerkers door goede communicatie vooraf
  • Een krachtig en duidelijk rapprt waar je direct mee aan de slag kunt
  • Een compleet verzorgd onderzoekstraject; Stokkink ontzorgt

Het belang van tevreden werknemers is duidelijk. We onderzoeken op een professionele manier waar jouw medewerkers behoefte aan hebben en help je de werknemertevredenheid en betrokkenheid te verhogen. Daarmee wordt een positieve sfeer op de werkvloer bevorderd en dat is goed voor de hele organisatie.

quote